Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Ngjarje e specializuar e kujdesit shëndetësor për të eksploruar kohën e pritjes në Skoci

< Kthehu te ngjarjet
Vanguard fton profesionistë të kujdesit shëndetësor nga e gjithë Skocia në një ngjarje të specializuar që do të eksplorojë Planin Skocez të Përmirësimit të Kohëve të Pritjes muajin e ardhshëm.

Profesionistët e kujdesit shëndetësor nga e gjithë Skocia po ftohen në një ngjarje të specializuar që do të eksplorojë Planin Skocez të Përmirësimit të Kohëve të Pritjes muajin e ardhshëm.

Ngjarja, e organizuar nga organizata e teknologjisë mjekësore Vanguard Healthcare Solutions, do të eksplorojë strategji fleksibël të infrastrukturës për të ndihmuar Bordet e NHS në të gjithë vendin të përmbushin kërkesat për të zvogëluar kohëzgjatjen e kohës që njerëzit presin për procedurat diagnostike dhe kirurgjikale.

Lindsay Dransfield, Drejtor Tregtar në Vanguard, tha: “Qeveria Skoceze njeh kërkesën në rritje për të gjithë sistemin e shëndetit dhe kujdesit dhe ka nxjerrë një plan përmirësimi i cili fokusohet në kohëzgjatjen e kohës që njerëzit presin për këto procedura.

“Plani i Përmirësimit të Kohëve të Pritjes përshkruan hapat dhe afatet kohore krahas investimeve shtesë të rëndësishme dhe të fokusuara. Përdorimi i infrastrukturës së përkohshme, të tilla si pavijonet e lëvizshme, endoskopia dhe teatrot, është miratuar si një mënyrë praktike dhe me kosto efektive për të mbështetur kapacitete shtesë si në teatër ashtu edhe në shërbimet e spitalit.

"Ngjarja jonë do të shikojë se si këto zgjidhje të përkohshme mund të ndihmojnë Bordet e NHS në Skoci të plotësojnë nevojat e tyre për kapacitet në të ardhmen."

Individët që punojnë brenda spitaleve në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar në role klinike, menaxhuese ose prona janë të ftuar të bashkohen me Vanguard në Hotelin Golden Jubilee Conference në Glasgow të premten më 22 shkurt.nd 2019 nga ora 10:30 deri në 14:30.

Folësit në ngjarjen me pjesëmarrje falas do të prezantojnë strategji fleksibël të infrastrukturës që mund të vendosen në të gjithë Skocinë dhe do t'u japin delegatëve mundësinë të dëgjojnë për një zgjidhje të provuar tashmë që funksionon në Skoci, nga profesionistët që e përdorin atë çdo ditë.

Ekziston gjithashtu një mundësi për të vizituar një zgjidhje celulare ekzistuese, plotësisht të pajisur dhe funksionale në Golden Jubilee dhe për të takuar profesionistë të veçantë në rolet klinike, menaxhuese dhe prona të cilët mund t'u përgjigjen pyetjeve në ato fusha të ekspertizës. Njësia është një shembull se si një zgjidhje celulare po përdoret në një situatë reale nga stafi klinik në baza ditore.

Pronat e larta, menaxhmenti dhe profesionistët klinikë nga e gjithë Skocia mund të rezervojnë një vend duke dërguar email [email protected] ose duke telefonuar në 01452 651850. Vendet janë të kufizuara dhe do të ndahen sipas parimit të shërbimit të parë. Dreka dhe pije freskuese do të përfshihen.

Njësitë klinike të lëvizshme Vanguard mund të rrisin kapacitetin klinik si në situatat e planifikuara ashtu edhe në ato emergjente dhe mund të ndihmojnë në reduktimin e kohës së pritjes së procedurave.

Krahas mjediseve të përkohshme klinike të lëvizshme, të tilla si sallat e operacionit, suitat e endoskopisë, operacionet ditore, klinikat dhe hapësirat e reparteve që ndihmojnë ofruesit e kujdesit shëndetësor, duke përfshirë NHS, të rrisin kapacitetin e pacientit dhe hapësirën klinike, Vanguard ofron gjithashtu staf mbështetës shumë të trajnuar.

Shperndaje kete:

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Vanguard po ekspozon në Forumin e Lidershipit HEFMA 2024

Ne po ekspozojmë në Forumin e Lidershipit HEFMA 2024 në Qendrën Ndërkombëtare, Telford më 9 dhe 10 maj 2024
Lexo më shumë

Një strukturë inovative "dorëzimi i ambulancës" po ndihmon Trustin e Fondacionit NHS të Anglisë Veriperëndimore të përmirësojë përvojën e pacientit

Vanguard Healthcare Solutions ofroi një strukturë inovative të "dorëzimit të ambulancës" për Trustin e Fondacionit NHS të Anglisë Veriperëndimore, i cili tashmë ka mbështetur më shumë se 15,000 pacientë.
Lexo më shumë

Spitali Universitar Milton Keynes hap një teatër të ri celular për të rritur kapacitetin kirurgjik

Spitali Universitar Milton Keynes hap një teatër të ri celular për të rritur kapacitetin kirurgjik
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe