Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

RAD Technology Medical Systems bashkëpunon me Vanguard Healthcare Solutions për të sjellë Radioterapinë Mobile në Evropë

< Kthehu te ngjarjet
Zgjidhjet do t'u ofrojnë spitaleve evropiane dhe qendrave të kancerit opsione radioterapie celulare
RAD Technology Medical Systems (RAD) ka kënaqësinë të njoftojë angazhimin e tyre me Vanguard Healthcare Solutions (Vanguard). RAD, një kompani e zhvillimit të kujdesit shëndetësor të projektimit, do të kombinojë ekspertizën e saj të radioterapisë me njohuritë e pajisjeve mobile të Vanguard për të ofruar pajisje të lëvizshme radioterapie në të gjithë Evropë.
RAD është lider në industri në objektet e përkohshme dhe të përkohshme të radioterapisë të mbështetura nga zgjidhjet dhe ekspertiza mbrojtëse e patentuar që ndryshon në industri. Vanguard ka mbi dy dekada përvojë të kujdesit shëndetësor celular me një sërë zgjidhjesh të sofistikuara nga dhomat e operacionit deri te sterilizimi. Kasaforta e përkohshme e radioterapisë (TRV) e patentuar nga RAD tashmë ofron shërbime për një pjesë të madhe të tregut.
"Ne jemi të ngazëllyer që jemi në gjendje të ofrojmë një zgjidhje të përmirësuar të radioterapisë celulare", tha Gjon Lefkus , President i RAD. “Ky produkt do të plotësojë nevojat e një sërë klientësh në Evropë bazuar në sfidat hapësinore dhe logjistike. Kjo do t'u ofrojë klientëve mundësinë për të vazhduar trajtimin e pacientëve ndërsa përmirësojnë pajisjet e tyre të radioterapisë, gjatë një rinovimi objekti apo edhe gjatë një projekti të madh ndërtimi." David Cole , CEO i Vanguard, shtoi, "Ne jemi të kënaqur që po punojmë me RAD për të krijuar një zgjidhje të re inovative për ofrimin e trajtimit me radioterapi. Këto objekte do të jenë në gjendje të ofrojnë kapacitet shtesë dhe zëvendësues për organizatat aktuale të kujdesit shëndetësor, duke i lejuar ato të ruajnë rrjedhjen e pacientit dhe ofrimin e kujdesit me cilësi të lartë."

 

Përveç angazhimit të tyre me Vanguard, RAD ka krijuar marrëdhënie të tjera strategjike në të gjithë Evropë . Ata kanë një marrëveshje konsulence me Rider Levett Bucknall (RLB) në Londra , MB. Ata kanë krijuar gjithashtu një burim prodhimi evropian të vendosur afër Krakovit, Polonia , DMDmodular. DMDmodular ofron teknologji ndërtimi modulare jashtë vendit dhe specializohet në planifikim, projektim dhe ndërtim. Përveç kësaj, RAD ka hapur një zyrë të re evropiane në Lugano, Zvicra . Kjo zyrë do të jetë qendra për përpjekjet evropiane të RAD dhe punë të tjera ndërkombëtare. Rreth RAD Technology Medical Systems, LLC RAD Technology Medical Systems është një kompani e zhvillimit të projektimit që ofron sisteme revolucionare modulare ndërtimi për industrinë e kujdesit shëndetësor. RAD është specializuar në ndërtimin e bunkerëve të radioterapisë dhe qendrave të kancerit për më shumë se 10 vjet. Zgjidhjet e tyre në dorë janë të fabrikuara në fabrikë duke eliminuar nevojën për ndërtime të gjata në vend dhe mund të jenë të përkohshme, të përkohshme ose të përhershme. RAD ka selinë në Shtetet e Bashkuara dhe ka një zyrë evropiane në Lugano, Zvicra . Për më shumë informacion ju lutemi vizitoni www.radtechnology.com ose kontaktoni RAD në [email protected] .

Shperndaje kete:

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Vanguard is exhibiting at HEFMA Leadership Forum 2024

We're exhibiting at the HEFMA Leadership Forum 2024 at the International Centre, Telford on the 9th and 10th May 2024
Lexo më shumë

Një strukturë inovative "dorëzimi i ambulancës" po ndihmon Trustin e Fondacionit NHS të Anglisë Veriperëndimore të përmirësojë përvojën e pacientit

Vanguard Healthcare Solutions ofroi një strukturë inovative të "dorëzimit të ambulancës" për Trustin e Fondacionit NHS të Anglisë Veriperëndimore, i cili tashmë ka mbështetur më shumë se 15,000 pacientë.
Lexo më shumë

Spitali Universitar Milton Keynes hap një teatër të ri celular për të rritur kapacitetin kirurgjik

Spitali Universitar Milton Keynes hap një teatër të ri celular për të rritur kapacitetin kirurgjik
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe