Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Frontier Economics ofron një vlerësim të përfitimeve të marra nga partnerët dhe pacientët e NHS, kur përdorin një strukturë Vanguard                         

27 Dhjetor, 2023
< Kthehu te lajmet
Një nga konsulencat më të mëdha ekonomike në Evropë ka studiuar ndikimin social të krijuar nga aktivitetet e Vanguard.

Frontier Economics ka identifikuar dhe vlerësuar dy ndikime të drejtpërdrejta të aktiviteteve Vanguard në tre fusha klinike, të cilat përbëjnë numrin më të madh të procedurave klinike të ndërmarra në objektet Vanguard.

■ përfitimet e shëndetit dhe mirëqenies për pacientët e trajtuar në objektet Vanguard; dhe

■ përfitime financiare dhe operacionale për partnerët NHS të Vanguard.

Gjithashtu u identifikuan ndikime të mundshme indirekte sociale, duke përfshirë: reduktimin e përdorimit të shërbimeve të NHS në të ardhmen; ulje e barrës së kujdesit për familjen/kujdestarët e pacientëve; dhe rritja e kontributit ekonomik të pacientëve pas trajtimit në objektet Vanguard.

Duke përdorur mikroekonominë dhe duke aplikuar analizën financiare, modelimin statistikor, teorinë e lojës dhe ekonominë e sjelljes, Frontier distilon çështje komplekse ekonomike për të lehtësuar argumentet e bazuara në prova dhe vendime të informuara. Frontier kohët e fundit iu dha certifikata 1SO27001 nga Certification Europe.

Për analizë më të detajuar, raporti i plotë mund t'u dërgohet organizatave të NHS dhe ofruesve të tjerë të kujdesit shëndetësor duke dërguar email [email protected]
Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Vanguard po ekspozon në Healthcare Estates 2024

Konferenca dhe ekspozita e Institutit të Inxhinierisë së Kujdesit Shëndetësor dhe Menaxhimit të Pasurive (IHEEM) - 8 dhe 9 tetor 2024, Manchester Central.
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon në Forumin e Lidershipit HEFMA 2024

Ne po ekspozojmë në Forumin e Lidershipit HEFMA 2024 në Qendrën Ndërkombëtare, Telford më 9 dhe 10 maj 2024
Lexo më shumë

Një strukturë inovative "dorëzimi i ambulancës" po ndihmon Trustin e Fondacionit NHS të Anglisë Veriperëndimore të përmirësojë përvojën e pacientit

Vanguard Healthcare Solutions ofroi një strukturë inovative të "dorëzimit të ambulancës" për Trustin e Fondacionit NHS të Anglisë Veriperëndimore, i cili tashmë ka mbështetur më shumë se 15,000 pacientë.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe