Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Spitali i Fëmijëve në Birmingham merr vlerësimin 'E jashtëzakonshëm'

14 Mars, 2017
< Kthehu te lajmet
Stafi në Spitalin e Fëmijëve në Birmingham po feston dhënien e një vlerësimi 'të shquar' nga Komisioni i Cilësisë së Kujdesit.

Spitali, tani pjesë e Trustit të Fondacionit NHS të Grave dhe Fëmijëve në Birmingham, është i vetmi spital për fëmijë i këtij lloji në vend që ka marrë një vlerësim 'të shquar' në kategorinë përkatëse.

Gjatë vizitës në maj 2016, inspektorët shikuan shërbimet kryesore të mëposhtme: A&E, kujdesin mjekësor, kirurgjinë, kujdesin kritik pediatrik, kujdesin neonatal, shërbimet e tranzicionit, kujdesin në fund të jetës, pacientët ambulatorë dhe shërbimet e shëndetit mendor të fëmijëve dhe adoleshentëve.

Besimi u vlerësua si 'i jashtëzakonshëm' nëse shërbimet e tij ishin të kujdesshme, efektive dhe të përgjegjshme dhe 'të mira' nëse shërbimet e tij kishin udhëheqje të mirë

Shefja Ekzekutive e Trustit, Sarah-Jane Marsh, është e lumtur që CQC ka njohur punën e spitalit të specializuar pediatrik. Ajo ia atribuon suksesin e spitalit përqendrimit të tij në punën ekipore, si dhe mënyrës se si spitali mbështet inovacionin. A child patient sits in a ward recovery unit in a mobile hospital at Outstanding rating provider Spitali i Fëmijëve në Birmingham ka një Spital Vizitor Vanguard në vendin e tij që nga marsi 2015. Ai i ka ofruar Trust-it kapacitete shtesë klinike kryesisht në kirurgjinë plastike, por edhe në specialitete të tjera.

Njësia integrohet me ndërtesat ekzistuese të spitalit duke përdorur një korridor lidhjeje të porositur. Megjithatë, ai ka aftësinë të veprojë si një qendër e pavarur trajtimi dhe rikuperimi për pacientët e ditës. Me një repart me tetë shtretër dhe një sallë operacioni të cilësisë së lartë, spitali ka siguruar kapacitet shtesë të vlefshëm për rastet ditore.

Steve Clayton, Menaxher i Kontratave Klinike në Vanguard Healthcare, i cili ka punuar ngushtë me Trust në njësi, komentoi:

"Ne jemi shumë krenarë për partneritetin e suksesshëm me Birmingham Children's Hospital. Është një organizatë e jashtëzakonshme me një reputacion për ofrimin e kujdesit pediatrik të klasit të parë. Kujdesi i jashtëzakonshëm i ofruar gjatë dy viteve të fundit flet vetë. Të gjithë jemi të kënaqur që Trusti ofrimi i jashtëzakonshëm i kujdesit shëndetësor është njohur me një vlerësim të jashtëzakonshëm nga CQC."

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe