Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Vanguard po ekspozon në Healthcare Estates 2023

10 dhe 11 tetor 2023
< Kthehu te ngjarjet
Konferenca dhe ekspozita e Institutit të Inxhinierisë së Kujdesit Shëndetësor dhe Menaxhimit të Pasurive (IHEEM) - 10 dhe 11 tetor 2023, Manchester Central.

Vanguard Healthcare Solutions do të jetë në stendën A69 dhe ne do t'u demonstrojmë vizitorëve se si, të specializuar ekskluzivisht në kujdesin shëndetësor, ne jemi në gjendje unike të ofrojmë infrastrukturë dhe shërbime klinike me cilësi të lartë, fleksibël, me shpejtësi.

Konferenca dhe ekspozita dyditore është ngjarja më e madhe në Mbretërinë e Bashkuar për sektorët e inxhinierisë së kujdesit shëndetësor dhe menaxhimit të objekteve, me mbi 3500 pjesëmarrës të pritur. Konferenca do të trajtojë çështjet kritike që prekin sektorin sot, si dhe ato që përcaktojnë të ardhmen e tij, dhe stendat e ekspozitës do të paraqesin udhëheqës të industrisë që ofrojnë njohuri dhe informacion mbi përparimet më të reja në inxhinierinë e kujdesit shëndetësor, pasuritë dhe menaxhimin e objekteve. Vanguard ofron një zgjidhje të plotë për ofrimin e hapësirave të kujdesit shëndetësor të lëvizshëm dhe modularë. Burimet e brendshme i mundësojnë Vanguard të menaxhojë procesin e plotë të projektimit nga miratimi i rastit të biznesit, përmes projektimit, prodhimit dhe instalimit, deri në vënien në punë. Ndërtimi modular lejon fleksibilitet në dizajn, duke përmbushur nevojat specifike të klientit duke ofruar avantazhe ndaj metodave tradicionale. Ai minimizon ndërprerjet dhe mbështet reduktimet në gjurmën e karbonit të spitalit. Prodhimi i moduleve në fabrikën e Vanguard mundëson kontroll më të madh të cilësisë dhe ndërtimi dhe punimet bazë përkojnë, duke sjellë përfundimin përpara.

Në stendën tonë, Vanguard do t'u tregojë vizitorëve se si të specializuar ekskluzivisht në kujdesin shëndetësor, ne jemi në mënyrë unike në gjendje të ofrojmë shërbime shëndetësore me cilësi të lartë, plotësisht në përputhje brenda javësh, me gamën tonë të objekteve të lëvizshme që aktualisht ofrojnë kapacitet për kirurgji ortopedike, kirurgji okulistike, endoskopi , shërbime sterile, hapësira e repartit dhe dorëzimi i ambulancës.

Ejani dhe na vizitoni në stendën A69 për të mësuar më shumë për ofertat tona të modalitetit celular, modular dhe të përzier, ose për të rezervuar një takim individual me ekipin Vanguard për të diskutuar nevojat tuaja klinike, na kontaktoni në [email protected]

Shperndaje kete:

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Nuffield Health Tees Hospital dhe Vanguard fillojnë ndërtimin e dy sallave të reja operative për të ndihmuar NHS dhe pacientët privatë

Ndërtimi ka nisur për të krijuar dy salla të reja operative në Spitalin Nuffield Health Tees, pjesë e bamirësisë më të gjerë Nuffield Health. Vanguard Healthcare Solutions po udhëheq në ndërtimin e shtrirjes dykatëshe të ndërtuar me qëllim për të strehuar dy salla operative moderne dhe të bollshme, duke zëvendësuar dy salla operative ekzistuese 43-vjeçare të spitalit.
Lexo më shumë

Vanguard mund të ndihmojë në trajtimin e mungesës së aksesit në sallonet e operacionit, të identifikuara nga RCS

Regjistrimi i fuqisë punëtore kirurgjikale RCS 2023 tregon se problemet me aksesin në sallonet e operacionit po kontribuojnë në kohët e gjata të pritjes për trajtim spitalor në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar
Lexo më shumë

Vanguard po sjell një teatër operativ të rrjedhës Laminar në The Operating Theaters North Show 2024

The Operating Theatres North Show 2024 - 8 shkurt 2024, Stadiumi Etihad, Mançester
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe