Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Sukses në Healthcare Estates

< Kthehu te ngjarjet
Vanguard shfaqi njësinë e saj të re inovative celulare të Departamentit të Shërbimeve Sterile Qendrore (CSSD) në Healthcare Estates, e cila u mbajt së fundmi në Mançester. Më shumë se 350 vizitorë vizituan objektin e ri gjatë ngjarjes dy-ditore.

Kompania kryesore e teknologjisë mjekësore Vanguard Healthcare Solutions ka shfaqur njësinë e saj më të fundit të kujdesit shëndetësor celular në mbledhjen kryesore të industrisë së profesionistëve.

Vanguard shfaqi celularin e tij të ri, inovativ Departamenti Qendror i Shërbimeve Sterile (CSSD) njësi në Healthcare Estates, e cila u mbajt së fundmi në Mançester. Më shumë se 350 vizitorë vizituan objektin e ri gjatë ngjarjes dy-ditore.

Atyre iu bashkua Ian Hinett, President i IHEEM (Instituti i Inxhinierisë së Kujdesit Shëndetësor dhe Menaxhimit të Pasurive) i cili ishte i ftuar nderi në një ekspozitë speciale të prezantimit në këtë aktivitet dhe i cili, si dhe preu shiritin ceremonial, foli për cilësitë unike të njësisë.

Ai tha: “Ishte kënaqësi të bashkohesha me ekipin nga Vanguard Healthcare Solutions për t'i ndihmuar ata të shfaqin modelin më të fundit duke u bashkuar me flotën e tyre të zgjeruar të objekteve të kujdesit shëndetësor të lëvizshëm.

“Si një organizatë në rritje, Vanguard vazhdon të evoluojë gamën e saj dhe të rrisë numrin e njësive që ofron për të përmbushur nevojat gjithnjë në zhvillim të organizatave të kujdesit shëndetësor që përdorin objektet e saj.

"Kjo njësi është dëshmi e përkushtimit të Vanguard për të punuar me organizatat e kujdesit shëndetësor në mbarë botën për të përmbushur nevojat e tyre të përkohshme të infrastrukturës dhe për të zhvilluar dhe ndërtuar vetë produktet që plotësojnë nevojat e tyre." Një nga të parat në llojin e tij, ai ofron një strukturë të përkohshme me specifikime të larta, ku të gjitha sendet e përdorura në procedurat nga kirurgët e spitalit dhe stafi klinik mund të pastrohen dhe sterilizohen intensivisht.

Kjo njësi e re ofron një zgjidhje të lëvizshme CSSD e cila mund të përdoret nga spitalet gjatë projekteve të rinovimit, ose në çdo rrethanë kur shërbimet e tyre të sterilizimit mund të jenë jashtë funksionit, duke përfshirë urgjencat, për të ofruar kapacitet zëvendësues për pastrimin, sterilizimin dhe ripaketimin e instrumenteve kirurgjikale. .

Njësia, e cila ofron të gjitha shërbimet e nevojshme të pastrimit, sterilizimit dhe ripaketimit në një hapësirë prej 120 m, përfshin një stacion parapastrimi me një pastrues ultrasonik të integruar, dezinfektues larës dhe sterilizues me avull, zonën e paketimit, dhomën e pavarur të impianteve, qendrën elektronike të të dhënave, mirëqenien e stafit. zonat dhe ajri mjedisor i filtruar HEPA.

Lindsay Dransfield, Drejtoreshë Tregtare në Vanguard, tha: “Dëshirojmë të falënderojmë Ian për lançimin zyrtar të njësisë së re CSSD në Healthcare Estates. Fokusi ynë është gjithmonë në ofrimin e lehtësive që organizatat e kujdesit shëndetësor kanë nevojë për t'i ndihmuar ato të ofrojnë më të mirën në kujdesin ndaj pacientit, duke u zhvilluar dhe ndryshuar për të përmbushur nevojat e tyre në zhvillim dhe kjo zgjidhje e re është një shembull kryesor i kësaj në praktikë.

"Ne ishim të kënaqur me numrin e njerëzve që vizituan objektin dhe ishim në gjendje të shihnin vetë se çfarë roli kyç mund të luajë për të ndihmuar spitalet të mbajnë ose rrisin shërbimet e tyre të sterilizimit në kohë nevoje."

Shperndaje kete:

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Vanguard po ekspozon në Healthcare Estates 2024

Konferenca dhe ekspozita e Institutit të Inxhinierisë së Kujdesit Shëndetësor dhe Menaxhimit të Pasurive (IHEEM) - 8 dhe 9 tetor 2024, Manchester Central.
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon në Forumin e Lidershipit HEFMA 2024

Ne po ekspozojmë në Forumin e Lidershipit HEFMA 2024 në Qendrën Ndërkombëtare, Telford më 9 dhe 10 maj 2024
Lexo më shumë

Një strukturë inovative "dorëzimi i ambulancës" po ndihmon Trustin e Fondacionit NHS të Anglisë Veriperëndimore të përmirësojë përvojën e pacientit

Vanguard Healthcare Solutions ofroi një strukturë inovative të "dorëzimit të ambulancës" për Trustin e Fondacionit NHS të Anglisë Veriperëndimore, i cili tashmë ka mbështetur më shumë se 15,000 pacientë.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe