Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Njësia e re celulare CSSD që shfaqet në Healthcare Estates

< Kthehu te ngjarjet
Vanguard do të shfaqë njësinë e re inovative celulare të Departamentit të Shërbimeve Sterile Qendrore (CSSD) në Healthcare Estates, duke u mbajtur në Mançester më 8 dhe 9 tetor 2019.

Kompania udhëheqëse e teknologjisë mjekësore Vanguard Healthcare Solutions është vendosur të shfaqë njësinë e saj më të fundit të kujdesit shëndetësor celular në një ngjarje të ardhshme të industrisë.

Vanguard do të shfaqë celularin e ri inovativ Departamenti Qendror i Shërbimeve Sterile Njësia (CSSD) në Healthcare Estates, që mbahet në Mançester më 8 tetorth dhe 9th 2019.

Do të ketë një mundësi për vizitorët që të vizitojnë njësinë celulare CSSD, e cila do të jetë në vend gjatë gjithë ngjarjes në Stand A46 dhe Ian Hinitt, Presidenti i IHEEM (Instituti i Inxhinierisë së Kujdesit Shëndetësor dhe Menaxhimit të Pasurive) do të jetë i ftuar nderi në një festë speciale. ngjarje vitrinë në Healthcare Estates.

Ai ofron një strukturë të përkohshme me specifikime të larta, ku të gjitha sendet e përdorura në procedurat nga kirurgët e spitalit dhe stafi klinik mund të pastrohen dhe sterilizohen intensivisht. Udhëtimet mund të rezervohen paraprakisht përmes Eventbrite këtu: Rezervoni turneun tim - CSSD

Kjo njësi e re ofron një zgjidhje të lëvizshme CSSD e cila mund të përdoret nga spitalet gjatë projekteve të rinovimit, ose në çdo rrethanë kur shërbimet e tyre të sterilizimit mund të jenë jashtë funksionit, duke përfshirë urgjencat, për të ofruar kapacitet zëvendësues për pastrimin, sterilizimin dhe ripaketimin e instrumenteve kirurgjikale. .

Njësia, e cila ofron të gjitha shërbimet e nevojshme të pastrimit, sterilizimit dhe ripaketimit në një hapësirë prej 120 metrash, përfshin një stacion parapastrimi me një pastrues të integruar me ultratinguj, dezinfektues larës dhe sterilizues me avull, zonën e paketimit, dhomën e pavarur të impianteve, qendrën elektronike të të dhënave, gjurmën dhe sistemi i gjurmës, zona e mirëqenies së stafit dhe ajri mjedisor i filtruar HEPA.

Si pjesë e prezantimit të njësisë së re, Vanguard do të presë gjithashtu një sërë seminaresh dhe sesionesh informuese për profesionistët. Këto përfshijnë Legionella dhe Sigurinë e Ujit, Menaxherët e Gjeneratës së Pasurive dhe Testimin e Cilësisë së Ajrit.

Vizitorët do të ftohen gjithashtu të marrin pjesë në një ngjarje të tryezës së rrumbullakët të organizuar nga Vanguard të martën më 8th Tetor në dhomën Qendrore 8 në 12:30 deri në 15:00 e cila do të eksplorojë

"Duke parë brenda: Gjendja e Kompletave të Dekontaminimit të Endoskopisë".

Vanguard gjithashtu do të presë dy prezantime gjatë rrjedhës së ngjarjes. Të martën më 8 tetorth, Steve Peak dhe Henk Driebergen do të eksplorojnë vendosjen e parë të njësisë Vanguard CSSD dhe ditën tjetër Steve Clayton do të diskutojë se si ofrimi i shërbimeve endoskopike mund të plotësojë kërkesën në rritje.

Vizitorët në stendën Vanguard mund të provojnë gjithashtu dorën e tyre në Garën e Reagimit të Shpejtë, ku mund të përpiqen të manovrojnë një njësi të kujdesit shëndetësor celular të zvogëluar rreth një pistë garash të projektuar posaçërisht, me çmime për xhirot më të shpejta të përfunduara dhe një dhuratë për të gjithë ata që marrin pjesë. .

Do të ketë gjithashtu ekrane interaktive me prekje që ofrojnë një ecje virtuale të flotës Vanguard duke përfshirë teatrot e rrjedhës laminare, spitalet e vizitave, repartet, suitat e dekontaminimit me endoskopi, suitat e endoskopisë, klinikat, suitat e procedurave të dyfishta endoskopike, operacionet ditore dhe teatrot standarde.

Shperndaje kete:

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Nuffield Health Tees Hospital dhe Vanguard fillojnë ndërtimin e dy sallave të reja operative për të ndihmuar NHS dhe pacientët privatë

Ndërtimi ka nisur për të krijuar dy salla të reja operative në Spitalin Nuffield Health Tees, pjesë e bamirësisë më të gjerë Nuffield Health. Vanguard Healthcare Solutions po udhëheq në ndërtimin e shtrirjes dykatëshe të ndërtuar me qëllim për të strehuar dy salla operative moderne dhe të bollshme, duke zëvendësuar dy salla operative ekzistuese 43-vjeçare të spitalit.
Lexo më shumë

Vanguard po sjell një teatër operativ të rrjedhës Laminar në The Operating Theaters North Show 2024

The Operating Theatres North Show 2024 - 8 shkurt 2024, Stadiumi Etihad, Mançester
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe