Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Zgjidhje kirurgjikale celulare e instaluar në Spitalin Glenfield

12 maj, 2022
< Kthehu te lajmet
Kapacitete shtesë kirurgjikale do të instalohen në Spitalin Glenfield, Leicester, për të lehtësuar procedurat shtesë të rasteve ditore dhe për të trajtuar listat e pritjes.

Zgjidhjet Mobile Healthcare Space po ndihmojnë një Trust NHS të shtojë kapacitet shtesë për procedurat thelbësore kirurgjikale zgjedhore.

Vanguard Healthcare Solutions po punon së bashku Spitalet Universitare të Leicester NHS Trust në krijimin e një zgjidhjeje të lëvizshme kirurgjikale duke përfshirë rrjedhje laminare e lëvizshme dhe teatro standarde krahas a reparti celular në vendin e tij të Spitalit Glenfield. Zgjidhja do t'i lejojë Trustit të shtojë kapacitetin e tij për të ofruar procedura thelbësore të rasteve ditore dhe për të zvogëluar kohën e pritjes.

Zgjidhja lejon që pacientët të pranohen dhe të shkarkohen pa dalë nga institucioni, duke ndihmuar me kontrollin e infeksionit dhe një përvojë më të mirë të pacientit. Ai përfshin një teatër standard dhe një teatër të rrjedhës laminare dhe procedurat do të kryhen me një rotacion prej dy-tre muajsh, duke përfshirë kirurgjinë e përgjithshme, gjinekologjinë, gastroenterologjinë, vaskulare, urologjinë dhe muskuloskeletore.

Qendra kirurgjikale, e cila lidhet me ndërtesën kryesore të spitalit nga një korridor i ndërtuar me qëllim që lejon një udhëtim pa probleme të pacientit, është vendosur të jetë në terren në Glenfield për të paktën 12 muaj dhe do të funksionojë fillimisht pesë ditë në javë. Si dhe dy teatrot dhe reparti, Vanguard do të sigurojë gjithashtu një lehtësues të njësisë i cili do të punojë në bashkëpunim me një ofrues të jashtëm të stafit klinik dhe ekipet kirurgjikale të UHL.

Zgjidhja është krijuar duke përdorur hapësira klinike të lëvizshme. Kjo përfshin një teatër të lëvizshëm të rrjedhës laminare së bashku me një hapësirë standarde teatri dhe reparti që përfshin pritjen, dhomat e konsultimit, ambientet e stafit dhe një repart me gjashtë deri në tetë shtretër.

Teatrot e rrjedhës laminare Vanguard janë projektuar dhe ndërtuar nga Vanguard dhe ofrojnë një dhomë anestezie, sallë operacioni, zonë rikuperimi me dy shtretër në fazën e parë, dhomë ndërrimi të stafit dhe zona shërbimi. Specifikimi i rrjedhës laminare ofron ajër mjedisor të filtruar HEPA, në përputhje me Gradën A EUGMP, me deri në 600 ndryshime ajri në orë që kalojnë mbi pacientin, të nevojshme për punën ortopedike.

John Quarmby, Account Manager North në Vanguard, tha: "Ne jemi të kënaqur që po punojmë me Trust në këtë projekt të rëndësishëm që do t'i ndihmojë ata të shtojnë kapacitetin për procedurat thelbësore kirurgjikale.

“Ekipi nga Vanguard punoi së bashku me ekipet e menaxhimit, klinikë dhe të pasurive të Trustit për të krijuar këtë zgjidhje të personalizuar për të përmbushur nevojat e tyre specifike. Kombinimi i hapësirave klinike standarde të cilësisë së lartë dhe fluksit laminar me repartin do të thotë që pacientët kanë një udhëtim të drejtpërdrejtë dhe fluksi i pacientit është maksimal.

“Ne po punojmë gjithashtu me Trustin duke ofruar një paketë endoskopie me procedura të dyfishta në Spitalin e Përgjithshëm Leicester dhe jemi të kënaqur që kemi çuar më tej marrëdhënien tonë të punës në këtë projekt fantastik.”

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Vanguard Healthcare Solutions publikon një letër të re të bardhë

"Reduktimi i listave të pritjes, gjenerimi i fondeve, përmirësimi i jetës: krijimi i një qendre kirurgjikale" Më 22 prill 2024, drejtues të lartë nga e gjithë fondet e kujdesit shëndetësor në Mbretërinë e Bashkuar u takuan në Coventry për një tryezë të rrumbullakët diskutimi rreth krijimit dhe optimizimit të qendrave kirurgjikale. Kryesuar nga Chris Blackwell-Frost, takimi filloi me një seancë pyetje-përgjigje, duke u fokusuar në qendrën kirurgjikale në jug […]
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon dhe po lançon një letër të re të bardhë në NHS ConfedExpo 2024

Bashkohuni me ne në stendën B2 në Manchester Central më 12 dhe 13 qershor për NHS ConfedExpo 2024.
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon në BSG Live 2024

Ne po ekspozojmë në Shoqërinë Britanike të Gastroenterologjisë Live në datat 17 - 20 qershor 2024, ICC Birmingham.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe