Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Teatër i lëvizshëm i rrjedhës laminare dhe klinikë celulare të instaluara në spitalin Charing Cross

11 Prill, 2022
< Kthehu te lajmet
Një teatër i lëvizshëm i rrjedhës laminare dhe një klinikë celulare janë instaluar në partneritet me Imperial College Healthcare NHS Trust për të ofruar kapacitet shtesë kirurgjik në spitalin Charing Cross

Ofruesi kryesor i hapësirës së kujdesit shëndetësor në Mbretërinë e Bashkuar, Vanguard Healthcare Solutions, i ka ofruar një zgjidhje teatrit celular Spitalit Charing Cross në partneritet me Trusti i NHS për Kujdesin Shëndetësor të Kolegjit Imperial. Zgjidhja synon t'i lejojë Trustit të shohë më shumë pacientë, ndërkohë që ka kapacitet shtesë për të kryer procedura më komplekse më të ulëta.

Një celular sallë operacioni me rrjedhje laminare dhe klinikë celulare nga Vanguard janë instaluar në spitalin Charing Cross. Objekti do të përdoret për procedurat okulistike, duke siguruar kapacitete shtesë kirurgjikale brenda spitalit kryesor për procedura më komplekse.

I projektuar, ndërtuar dhe instaluar nga Vanguard, teatri i lëvizshëm i rrjedhës laminare përfshin një dhomë anestezie, sallën e operacionit, zonën e rikuperimit në fazën e parë dhe zonat e ndërrimit të stafit dhe shërbimeve. Teatri i rrjedhës laminare Vanguard prodhon ajër mjedisor të filtruar me HEPA, në përputhje me Klasën A EUGMP. Kjo lejon deri në 600 ndryshime ajri në orë duke kaluar mbi pacientin dhe 25 ndryshime të ajrit të pastër.

Kombinimi i zgjidhjes së teatrit celular dhe klinikës krijon hapësirë shtesë për pacientët ambulatorë. Objekti do të funksionojë 6 ditë në javë dhe do të jetë në funksion për një vit, duke i mundësuar Trustit të shohë dhe trajtojë më shumë pacientë.

Nicola Wiles, Drejtues i Rezistencës së Sistemeve të Divizionit dhe Trajneri i Përmirësimit në Imperial College Healthcare NHS Trust tha: “Vanguard e solli objektin në spitalin Charing Cross në mesin e shkurtit dhe në më pak se 4 javë ne ishim gati për të mirëpritur pacientët tanë të parë. Ekipet e instalimit dhe komisionimit kanë punuar në bashkëpunim me stafin e Trust-it dhe kanë ofruar mbështetje të çmuar për të përgatitur ekipin tonë të teatrove.”

Maxine Lawson, Menaxheri i Llogarisë Jugore për Vanguard tha: "Çdo projekt në të cilin ne punojmë është unik dhe i përshtatur për klientin, Imperial College Healthcare NHS Trust na u afrua me nevojën për të rritur kapacitetin kirurgjik dhe kjo strukturë me porosi u projektua për t'iu përshtatur më së miri nevojave të klientin.

Ne jemi të kënaqur që shohim instalimin e objektit të lëvizshëm dhe presim me padurim të shohim një rritje të procedurave okulistike në spital si rezultat”.

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Nuffield Health Tees Hospital dhe Vanguard fillojnë ndërtimin e dy sallave të reja operative për të ndihmuar NHS dhe pacientët privatë

Ndërtimi ka nisur për të krijuar dy salla të reja operative në Spitalin Nuffield Health Tees, pjesë e bamirësisë më të gjerë Nuffield Health. Vanguard Healthcare Solutions po udhëheq në ndërtimin e shtrirjes dykatëshe të ndërtuar me qëllim për të strehuar dy salla operative moderne dhe të bollshme, duke zëvendësuar dy salla operative ekzistuese 43-vjeçare të spitalit.
Lexo më shumë

Vanguard mund të ndihmojë në trajtimin e mungesës së aksesit në sallonet e operacionit, të identifikuara nga RCS

Regjistrimi i fuqisë punëtore kirurgjikale RCS 2023 tregon se problemet me aksesin në sallonet e operacionit po kontribuojnë në kohët e gjata të pritjes për trajtim spitalor në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar
Lexo më shumë

Vanguard po sjell një teatër operativ të rrjedhës Laminar në The Operating Theaters North Show 2024

The Operating Theatres North Show 2024 - 8 shkurt 2024, Stadiumi Etihad, Mançester
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe