Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Ngjarja e Karrierës Klinike | 21 tetor

Dëgjoni disa nga ekipi ynë klinik se si është të punosh në Vanguard Healthcare Solutions dhe se si një karrierë me ne mund t'ju çojë në të gjitha drejtimet e shkëlqyera!

Bashkohuni në internet duke përdorur kompjuterin ose laptopin tuaj dhe mësoni më shumë rreth karrierës klinike me Vanguard Healthcare Solutions.

Pse të bashkohemi me ne?

• Zbuloni mundësitë e karrierës klinike

• Flisni ballë për ballë me anëtarët e ekipit tonë se si është të punosh në Vanguard dhe brenda një prej objekteve tona celulare ose modulare

• Miqësore dhe falas - bashkohuni me ne për të eksploruar mundësitë tuaja të karrierës klinike

Mezi presim t'ju shohim.

Detajet e ngjarjes

Vendndodhja

Ngjarje online

Data dhe ora

Sht, Tet 21st, 2023 - 10:00 AM te
Sht, Tet 21st, 2023 - 11:00 AM

Data e Fundit të Regjistrimit

Sht, Tet 21st, 2023

Llojet e ngjarjeve

Regjistrimi i ngjarjes u mbyll.

 

Shkarko Ngjarjet iCal

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe