Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Ofrimi i reagimit të menjëhershëm dhe rikuperimi afatgjatë: partneritet efektiv në zonat e ndihmës ndaj fatkeqësive

< Kthehu te ngjarjet
Ekspertët në sektorin e ndihmës ndaj fatkeqësive do të mblidhen së bashku këtë javë për të diskutuar dhënien e përgjigjes së menjëhershme dhe mënyrën e ruajtjes së rimëkëmbjes afatgjatë.

Ekipi ndërkombëtar Vanguard Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Q-bital do të bashkohet me liderët në terren në tryezën speciale të mëngjesit që po mbahet në Westminster për të pritur diskutimet në ngjarjen: "Duke ofruar përgjigje të menjëhershme dhe rikuperim afatgjatë: partneritet efektiv në zonat e ndihmës ndaj fatkeqësive".

Si një nga kompanitë kryesore të teknologjisë mjekësore në botë, Q-bital po pret këtë tryezë të rrumbullakët për mëngjes vetëm me ftesë, e cila do të bashkojë një sërë figurash të larta dhe reagues të parë në sektorin e ndihmës ndaj fatkeqësive.

Emily Hough, redaktore në Revista e reagimit ndaj krizave, është ndër folësit që do të udhëheqin diskutimet në këtë ngjarje së bashku me përfaqësuesit e organizatave bamirëse të mëdha të përfshira në ndihmë dhe reagim të menjëhershëm ndaj fatkeqësive.

Shefi Ekzekutiv i Q-bital, David Cole, tha: "Ne mezi presim të bashkojmë një sërë aktorësh kryesorë që operojnë në sektorin e ndihmës së urgjencës dhe fatkeqësive dhe të diskutojnë çështjet kryesore me të cilat përballet sektori.

“Ne jemi të prirur të shqyrtojmë se si organizatat - publike, private, sektori i tretë - mund të punojnë në partneritet për të ofruar përgjigje dhe rimëkëmbje efektive për zonat e botës të goditura nga fatkeqësitë natyrore ose të shkaktuara nga njeriu.

“Q-bital është një ofrues kryesor i objekteve të kujdesit shëndetësor të lëvizshëm. Ne përdorim teknologjitë më të fundit inovative për të ofruar kapacitet shtesë ose zëvendësues të kujdesit shëndetësor kur dhe ku është e nevojshme përmes flotës sonë të objekteve klinike të lëvizshme, të tilla si sallat e operacionit, repartet, klinikat, suitat e endoskopisë dhe të tjera.

"Si një organizatë, ne punojmë me një sërë partnerësh për të ofruar mbështetje të shpejtë në vendosjen e burimeve për të përmbushur nevojat e komuniteteve dhe popullatave lokale, si në MB ashtu edhe jashtë saj.

“Kjo punë na ka shtyrë të shikojmë se si mund të jemi në gjendje të ofrojmë mbështetje të ngjashme më gjerësisht në të gjithë globin, në përgjigje të krizave ose situatave emergjente. Por shërbimet si ky i yni janë vetëm një pjesë e çdo zgjidhjeje. Ajo që ne shpresojmë të eksplorojmë plotësisht në sesion është se si organizatat në të gjithë sektorët mund të bashkëpunojnë për të ofruar zgjidhje në kohë dhe të përshtatshme në situata emergjente dhe në vijimësi.”

Shperndaje kete:

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Duke punuar në partneritet me BRE për të siguruar që modelimi termik përmbush rregulloret

The British Research Establishment (BRE) është një biznes global fitimprurës që ka ngritur standardet në mjedisin e ndërtuar për më shumë se një shekull.
Lexo më shumë

Duke punuar në partneritet me Avie Consulting për inxhinierinë strukturore dhe pajtueshmërinë me dridhjet e dyshemesë

Vanguard Healthcare Solutions ka zgjedhur Avie Consulting Ltd me përvojë të lartë, një kompani inxhinierike strukturore dhe civile me bazë në Leeds për të punuar në dy projekte të fundit.
Lexo më shumë

Puna me Universitetin e Mançesterit për të siguruar rezistencë të specializuar strukturore ndaj zjarrit

Vanguard Healthcare Solutions punon me më të mirët në akademi, për të marrë këshilla dhe konsulencë inxhinierike strategjike në një sërë disiplinash për të siguruar që ajo të respektojë gjithmonë rregulloret e ndërtimit dhe të punojë për procedura të forta.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe