Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Bordi Shëndetësor i Universitetit të Cardiff dhe Vale prezanton qendrën oftalmike

23 Shkurt, 2022
< Kthehu te lajmet
Për të ndihmuar në luftimin e numrit në rritje të kujdesit zgjedhor, Bordi Shëndetësor i Universitetit të Cardiff dhe Vale kanë prezantuar një qendër oftalmike me porosi.

Ofruesi kryesor i infrastrukturës mjekësore Vanguard Healthcare Solutions ka krijuar dhe instaluar një qendër të re oftalmike në Spitalin Universitar të Uellsit në Cardiff për të ndihmuar në trajtimin e ngarkesës akute të kujdesit në rajon.

Objekti i porositur i modalitetit të përzier përfshin dy teatro të lëvizshëm të rrjedhës laminare dhe një modular reparti dhe objekti i mirëqenies së stafit dhe është instaluar nga Vanguard për të ndihmuar Bordin Shëndetësor të përmbushë kërkesën në rritje për procedurat thelbësore.

Si rezultat i ndikimit dëmtues të pandemisë Covid-19 dhe bllokimeve të shumta që pasuan, Mbretëria e Bashkuar përballet me ngarkesën e saj më të madhe në kujdesin zgjedhor që kur u prezantua për herë të parë NHS, me 5.8 milionë që presin për një operacion rutinë. ophthalmic hub Bordi Shëndetësor i Universitetit të Cardiff dhe Vale është i përkushtuar për të trajtuar këtë problem të prapambetur përmes hapjes së qendrës së saj të re oftalmike, e cila duhet të sigurojë në mënyrë efikase operacionin e kataraktit që ndryshon jetën për pacientët.

Duke punuar së bashku me ekipin e Bordit Shëndetësor, Vanguard projektoi një zgjidhje me porosi për të përmbushur nevojat e spitalit dhe të zonës më të gjerë. Qendra përbëhet nga dy sallone operative të lëvizshme Vanguard me rrjedhje laminare. Një njësi modulare, e projektuar, ndërtuar dhe instaluar nga Vanguard, strehon një recepsion, dhomë konsultimi, ambiente stafi dhe repart për qëndrim të shkurtër. Kjo lejon që i gjithë udhëtimi i pacientit të bëhet brenda qendrës, pa pasur nevojë që pacientët të vizitojnë ndërtesën kryesore të spitalit. Operacioni do të bëhet në një nga dy teatrot, ku secili përfshin një dhomë anestezie, sallën e operacionit dhe një dhomë rikuperimi.

Objekti do të jetë në vend deri në janar 2023 dhe do të mbështesë Bordin Shëndetësor përmes kryerjes me efikasitet të procedurave oftalmike dhe do të funksionojë 5 ditë në javë.

Maxine Lawson. Menaxheri i Llogarisë për Jugun në Vanguard Healthcare Solutions tha: "Përdorimi i kësaj zgjidhjeje me modalitet të përzier në Cardiff është një shembull se si zgjidhjet celulare dhe modulare janë një mënyrë e shkëlqyer për të ndihmuar ofruesit e kujdesit shëndetësor që të përmbushin kërkesat pasi nevoja për kapacitet shtesë vazhdon të rritet. . Seksioni modular i objektit ofron hapësirë shtesë për zonat e mirëqenies së stafit, një zonë që ne ishim të prirur ta përfshinim në këtë kontratë.

"Ne jemi të kënaqur që kemi punuar me Bordin Shëndetësor të Universitetit të Cardiff dhe Vale në këtë projekt, duke ndihmuar në reduktimin e numrit të mbetur të kujdesit zgjedhor në Cardiff dhe Vale of Glamorgan".

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Nuffield Health Tees Hospital dhe Vanguard fillojnë ndërtimin e dy sallave të reja operative për të ndihmuar NHS dhe pacientët privatë

Ndërtimi ka nisur për të krijuar dy salla të reja operative në Spitalin Nuffield Health Tees, pjesë e bamirësisë më të gjerë Nuffield Health. Vanguard Healthcare Solutions po udhëheq në ndërtimin e shtrirjes dykatëshe të ndërtuar me qëllim për të strehuar dy salla operative moderne dhe të bollshme, duke zëvendësuar dy salla operative ekzistuese 43-vjeçare të spitalit.
Lexo më shumë

Vanguard mund të ndihmojë në trajtimin e mungesës së aksesit në sallonet e operacionit, të identifikuara nga RCS

Regjistrimi i fuqisë punëtore kirurgjikale RCS 2023 tregon se problemet me aksesin në sallonet e operacionit po kontribuojnë në kohët e gjata të pritjes për trajtim spitalor në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar
Lexo më shumë

Vanguard po sjell një teatër operativ të rrjedhës Laminar në The Operating Theaters North Show 2024

The Operating Theatres North Show 2024 - 8 shkurt 2024, Stadiumi Etihad, Mançester
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe