Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni
Shtëpi

Përvoja e Teatrit Operativ Vanguard

Ejani dhe shikoni brendësinë e një teatri operativ celular Vanguard Healthcare Solutions, së bashku me kompleksin kirurgjik modular me katër teatro që Vanguard ndërtoi në më pak se katër muaj.

Vanguard ofron hapësirë shtesë teatrore për spitalet që kërkojnë të rrisin kapacitetin, të adresojnë problemet e mbetura ose të vazhdojnë operacionet gjatë rinovimit. Objektet e çdo madhësie mund të krijohen, tepër shpejt, duke përdorur metoda moderne të ndërtimit (modular).

Edhe kur kjo nuk është mjaftueshëm e shpejtë, Vanguard ofron një teatër celular, të lidhur me objektet ekzistuese spitalore nëpërmjet një korridori ose të mbështetur nga pajisje të tjera të lëvizshme ose modulare Vanguard. Mund të krijohet një sallë operative e lëvizshme, të ndërtohet një korridor dhe pacientët t'i nënshtrohen procedurave brenda disa javësh nga hetimi i parë.

Mos u mashtroni nga fjala 'celular'. Të dizenjuara për t'u dorëzuar dhe instaluar shpejt, sallat operative të lëvizshme të Vanguard janë teatro kirurgjikale plotësisht funksionale, të pajtueshme, të përshtatshme për pothuajse çdo procedurë dhe mund të jenë në vend për vite me rradhë.

Ndonjëherë Trusts ofrojnë stafin për një teatër Vanguard, për të tjerët Vanguard ofron si objektin ashtu edhe anëtarët e ekipit klinik. Deri më sot, në ambientet e lëvizshme të pajisura me staf, procedurat e kryera kanë përfshirë: Mbi 70,000 ortopedikë, mbi 70,000 oftalmikë, mbi 40,000 kirurgji të përgjithshme, mbi 20,000 gjinekologë.

Merrni pjesë në prezantimin e objektit tonë të testimit të Teatrit Operativ të konfigurueshëm, ecni nëpër linjat e prodhimit, angazhohuni me projektues, inxhinierë dhe klinicistë.

Ecni në linjën e prodhimit

Ne do të tregojmë përkushtimin tonë ndaj sektorit të kujdesit shëndetësor dhe se si ky fokus 100% na bën në mënyrë unike të aftë për të përmbushur nevojat e organizatave të kujdesit shëndetësor. Do të shihni veçoritë që u japin moduleve tona avantazhe të qarta dhe do të flisni me mjeshtrit, teknikat e prodhimit të të cilëve sigurojnë cilësinë më të lartë të ndërtimit.

Angazhohuni me projektues, inxhinierë, mjekë Vanguard

Bisedoni me projektuesit, inxhinierët, klinikët dhe ekipin që përballet me klientët rreth mënyrës se si ata sigurojnë që objektet që ndërtojmë janë vendet më të mira për t'u trajtuar dhe vendet më të mira për të punuar, si dhe janë në përputhje me të gjitha rregulloret, të pajisura me pajisjet mjekësore më të fundit dhe më të përshtatshme, dhe të ofruara me ritëm dhe brenda buxhetit.

Merrni pjesë në prezantimin e objektit tonë të ri të testimit të teatrit operativ

Angazhimi ynë për të ofruar ndërtesat më të mira për kujdesin shëndetësor, duke përmbushur nevojat e pacientëve, mjekëve, menaxherëve të pronave dhe mbajtësve të buxhetit ilustrohet mirë nga investimi ynë në një strukturë të re testimi, e cila hapet më 30 qershor.

Ky mjedis gjithëpërfshirës ofron një mundësi unike për profesionistët e kujdesit shëndetësor që të fitojnë përvojë praktike në një paketë sallonesh operative plotësisht funksionale, të kompletuara me sisteme të avancuara ventilimi, planimetri të personalizueshme dhe pajisje moderne.

Eksploroni dhe vlerësoni paraqitjen dhe pajisjet e sallës suaj të re të operacionit, përpara se të finalizohet dizajni

Hyni në një sallë operative realiste, e krijuar për të ofruar një përvojë autentike për të kuptuar nuancat e konfigurimeve të ndryshme, konfigurimeve të pajisjeve dhe rrjedhave procedurale të punës.

Simuloni dhe testoni procedura të ndryshme kirurgjikale në një mjedis të kontrolluar për të kuptuar ndikimin e paraqitjes, vendndodhjes së pajisjeve dhe sistemeve të ventilimit në rezultatet dhe efikasitetin.

Partnerët tanë

Filtri: 
Filtri i kategorisë së partnerit

Akuza

Prodhuesit e pajisjeve

Që nga themelimi i saj në 1982, Accuscience me bazë në Kildare ka qenë një furnizues i besueshëm dhe i provuar për spitalet publike dhe private, qendrat e transfuzionit të gjakut, prodhuesit farmaceutikë dhe profesionistët e kujdesit shëndetësor.

Lexoni studimin e rastit

Avidicare

Prodhuesit e pajisjeve

Avidicare është kompani medtech e bazuar në kërkime me fokus në parandalimin e infeksionit. Kompania zhvillon sisteme për menaxhimin e baktereve ajrore dhe kontaminimit me viruse në spitale, duke përfshirë Opragon, sistemin e ventilimit ultra të pastër.

Lexoni studimin e rastit

HCT Construction Consultants

Këshillimore

HCT Construction Consultants është një konsulencë shumëdisiplinore ndërtimi e gjallë dhe e menduar përpara, që ofron shërbime profesionale në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar. Shërbimet e tyre kryesore të specializuara janë rilevimi i sasisë, menaxhimi i projektit, projektuesi kryesor, rilevimi i mureve të partisë dhe monitorimi i projektit.

Lexoni studimin e rastit

Sistemi i laboratorit mjekësor NEXOR

Prodhuesit e pajisjeve

Për më shumë se tridhjetë vjet, Medical Lab System ka punuar për të gjetur zgjidhje inovative në fushën e sistemeve të parafabrikimit, zgjidhjeve të brendshme dhe pajisjeve mjekësore. Nexor | Medical Lab System zbaton njohuritë e tij të gjera në furnizimin e zgjidhjeve me çelës për kujdesin mjekësor, departamentet ambulatore, klinikat dentare, laboratorët, dhomat e pastra dhe zonat spitalore ku fleksibiliteti, përshtatja me teknologjitë e reja, mirëmbajtja dhe higjiena janë kërkesa thelbësore dhe themelore për një cilësi të lartë. produkt.

NCC AB

Ndërtimi

NCC AB është një kompani ndërtimi suedeze, një nga më të mëdhatë në rajonin nordik me rreth 12,500 punonjës dhe të ardhura vjetore prej 54 miliardë SEK.

Lexoni studimin e rastit

Olimpi

Ndërtimi

Një kompani globale e teknologjisë mjekësore e fokusuar në avancimin e zgjidhjeve të teknologjisë mjekësore për të ngritur standardin e kujdesit. Olympus ofron zgjidhjet dhe shërbimet më të mira në klasë për zbulimin e hershëm, diagnostikimin dhe pajisje mjekësore të gjithanshme që trajtojnë rreth 100 sëmundje ose kushte.

Lexoni studimin e rastit

Philips

Prodhuesit e pajisjeve

Në dekadën e fundit, Philips është shndërruar në një lider të fokusuar në teknologjinë e kujdesit shëndetësor. Si një organizatë e teknologjisë mjekësore, Philips fokusohet në inovacionin e drejtuar nga nevojat e konsumatorëve dhe të klientëve për të ndihmuar njerëzit të bëjnë një jetë më të shëndetshme dhe të parandalojnë sëmundjet. Ata u ofrojnë klinicistëve mjetet që u nevojiten për të bërë një diagnozë të saktë dhe për të ofruar trajtim të personalizuar të bazuar në të dhëna, duke ndihmuar shërimin e pacientëve në shtëpi në komunitet.

Lexoni studimin e rastit

Vinçi

Ndërtimi

Vinci Construction UK është një kompani e specializuar e inxhinierisë civile, ndërtimit dhe menaxhimit të objekteve. Pjesë e Grupit global Vinci, ai operon në shumë sektorë, duke përfshirë kujdesin shëndetësor. Ata ndërmarrin skema të reja dhe rinovimi, si dhe kontrata për të operuar dhe mirëmbajtur asetet dhe objektet. Vinci mund të përdorë përvojën dhe burimet e shumë kompanive të Grupit Vinci për të ofruar paketa dhe zgjidhje të plota.

Lexoni studimin e rastit

Mbështetje 18 javore

Operatori i shërbimit klinik

18 Week Support u krijua në 2014 nga Dr Conal Perrett, një konsulent me përvojë me mbi 20 vjet përvojë në NHS. Në partneritet me NHS Trusts, Mbështetja 18 Javore ndihmon për të menaxhuar listat e pritjes duke ofruar shërbime me kosto efektive si për pacientët ambulatorë ashtu edhe për operacionet ditore në të gjithë MB. Ata e bëjnë këtë duke ofruar një shërbim të menaxhuar plotësisht, duke përfshirë një ekip të tërë klinik, për të ofruar shërbime duke shfrytëzuar objektet lokale në vendet e Trustit. 18 Week Support është tani ofruesi më i madh klinik i kujdesit shëndetësor në MB.

Lexoni studimin e rastit

Bëhuni një partner

Emri juaj(E detyrueshme)
Kjo fushë është për qëllime vërtetimi dhe duhet të lihet e pandryshuar.

Gjetja e një zgjidhjeje që funksionon për spitalin tuaj mund të fillojë këtu…

Na kontaktoni

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe