Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Duke festuar 75 vjetorin e NHS

5 Korrik, 2023
< Kthehu te lajmet
NHS ka mbushur ditëlindjen e saj të 75-të dhe njerëzit tanë e kanë festuar këtë moment historik në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar.

E mërkura e 5 korrikut shënon 75 vjet nga krijimi i NHS. E themeluar në vitin 1948, NHS ofron një shërbim të zili nga disa kombe. Për të festuar këtë përvjetor disa nga njerëzit tanë e shënuan rastin me banjo, pankarta dhe tortë! Ne jemi jashtëzakonisht mirënjohës për NHS dhe Vanguard Healthcare Solutions është krenare që është një partner i besuar me mbi 20 vjet përvojë në ofrimin e mbështetjes dhe furnizimin e një sërë lehtësish për të zgjeruar kufijtë e ofrimit të kujdesit shëndetësor.

Ne jemi krenarë t'i quajmë punonjësit e NHS miqtë dhe kolegët tanë.

Gëzuar ditëlindjen NHS!

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Nuffield Health Tees Hospital dhe Vanguard fillojnë ndërtimin e dy sallave të reja operative për të ndihmuar NHS dhe pacientët privatë

Ndërtimi ka nisur për të krijuar dy salla të reja operative në Spitalin Nuffield Health Tees, pjesë e bamirësisë më të gjerë Nuffield Health. Vanguard Healthcare Solutions po udhëheq në ndërtimin e shtrirjes dykatëshe të ndërtuar me qëllim për të strehuar dy salla operative moderne dhe të bollshme, duke zëvendësuar dy salla operative ekzistuese 43-vjeçare të spitalit.
Lexo më shumë

Vanguard mund të ndihmojë në trajtimin e mungesës së aksesit në sallonet e operacionit, të identifikuara nga RCS

Regjistrimi i fuqisë punëtore kirurgjikale RCS 2023 tregon se problemet me aksesin në sallonet e operacionit po kontribuojnë në kohët e gjata të pritjes për trajtim spitalor në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar
Lexo më shumë

Vanguard po sjell një teatër operativ të rrjedhës Laminar në The Operating Theaters North Show 2024

The Operating Theatres North Show 2024 - 8 shkurt 2024, Stadiumi Etihad, Mançester
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe