Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Kompleti i kujdesit shëndetësor celular me porosi do të ofrojë qendër oftalmike për NHS Trust

20 Dhjetor, 2019
< Kthehu te lajmet
Gjatë dy viteve të ardhshme, Vanguard Healthcare Solutions do të sigurojë dy teatro të rrjedhës laminare të cilat do të krijojnë bazën për një qendër të kirurgjisë së syve në Spitalin Royal Preston. Njëra do të përdoret për procedurat e oftalmologjisë me anestezi të përgjithshme, ndërsa tjetra do të shohë ekipe të kryejnë procedura oftalmike kirurgjikale ditore, siç është katarakti.

Një kompani udhëheqëse e teknologjisë mjekësore po punon me Trusti i Fondacionit NHS për Spitalet Mësimore Lancashire për të ofruar një "qendër" oftalmike me porosi në një projekt inovativ.

Gjatë dy viteve të ardhshme, Vanguard Healthcare Solutions do të ofrojë dy teatro me rrjedhje laminare e cila do të krijojë bazën për një qendër të kirurgjisë së syve në Spitali Royal Preston. Njëra do të përdoret për procedurat e oftalmologjisë me anestezi të përgjithshme, ndërsa tjetra do të shohë ekipe të kryejnë procedura oftalmike kirurgjikale ditore, siç është katarakti.

Teatrot do të lidhen nga një ndërtesë modulare e projektuar sipas porosisë, e cila do të strehojë dhomat e këshillimit, dhomën e pritjes dhe pritjen, si dhe një zonë reparti me tre shtretër dhe pajisje të tjera si kuzhina - duke krijuar një strukturë "një ndalese" për kirurgjinë e syve. në vendin e Preston.

Objekti është krijuar për të ndihmuar Trustin, i cili ofron shërbime të kujdesit shëndetësor për një popullsi prej më shumë se 350,000 njerëz, për të ofruar shërbime të kirurgjisë së syrit për pacientët spitalorë dhe ditorë në Preston, ndërkohë që objektet e tij aktuale janë rizhvilluar. Vanguard do të sigurojë gjithashtu katër anëtarë të ekipit klinik në një nga teatrot gjatë gjithë projektit për të ndihmuar në rritjen e kapacitetit dhe të tre njësitë do të menaxhohen nga një Facilitator i Njësisë Vanguard.

Teatrot e lëvizshme janë dorëzuar në kantier dhe aktualisht janë në fazën e vënies në punë dhe instalimit. Qendra do të mirëpresë pacientët e saj të parë në fund të gushtit dhe do të qëndrojë në vend për 24 muaj.

Të projektuar dhe ndërtuar nga Vanguard, kinematë e lëvizshme ofrojnë secila një dhomë anestezie, sallë operacioni, zonë rikuperimi në fazën e parë me dy krevate, dhomë zhveshjeje të stafit dhe zona shërbimi. Ata do të ulen në të dyja anët e pritjes, klinikës dhe objektit të rikuperimit të ndërtuara posaçërisht.

Objektet e teatrit me rrjedhje laminare Vanguard ofrojnë ajër mjedisor të filtruar HEPA që përputhet me klasën A EUGMP, me deri në 600 ndryshime ajri në orë që kalojnë mbi pacientin dhe 25 ndryshime të ajrit të pastër.

Gerry Skailes, Drejtor Mjekësor në Spitalet Mësimore të Lancashire, tha: "Teatrot shtesë dhe zonat e rikuperimit të krijuara nga Vanguard na kanë mundësuar të zhvendosim shërbimet tona të oftalmologjisë për të mundësuar zgjerimin dhe rinovimin e Njësisë sonë të Kujdesit Kritik në faqen tonë të Spitalit Mbretëror Preston.

“Duke rritur kapacitetin tonë të teatrit, ne kemi qenë gjithashtu në gjendje të rrisim numrin e operacioneve që kryejmë, duke përmirësuar kështu kohën e pritjes për pacientët tanë.”

Simon Squirrell, Menaxheri Rajonal i Vanguard UK North, shpjegoi: “Çdo projekt për të cilin ne punojmë është unik dhe ky zhvillim emocionues në Spitalin Royal Preston është një shembull i shkëlqyer se sa inovativ mund të jetë Vanguard për të mbështetur klientët tanë dhe për të përmbushur nevojat e tyre specifike.

“Trust-i duhej të krijonte një hapësirë ku mund të ndërmerreshin rastet e oftalmologjisë, ndërkohë që hapësira e teatrit që përdoret zakonisht për këto operacione është në ndërtim e sipër.

“Ne ishim në gjendje të zhvillonim një qendër që lejonte hapësira ekskluzive teatrore për procedurat e kataraktit dhe GA, por i bashkoi këto duke përdorur një ndërtesë modulare për të krijuar një pritje, klinikë dhe hapësirë rikuperimi me cilësi të lartë, mikpritëse.”

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Vanguard Healthcare Solutions publikon një letër të re të bardhë

"Reduktimi i listave të pritjes, gjenerimi i fondeve, përmirësimi i jetës: krijimi i një qendre kirurgjikale" Më 22 prill 2024, drejtues të lartë nga e gjithë fondet e kujdesit shëndetësor në Mbretërinë e Bashkuar u takuan në Coventry për një tryezë të rrumbullakët diskutimi rreth krijimit dhe optimizimit të qendrave kirurgjikale. Kryesuar nga Chris Blackwell-Frost, takimi filloi me një seancë pyetje-përgjigje, duke u fokusuar në qendrën kirurgjikale në jug […]
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon dhe po lançon një letër të re të bardhë në NHS ConfedExpo 2024

Bashkohuni me ne në stendën B2 në Manchester Central më 12 dhe 13 qershor për NHS ConfedExpo 2024.
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon në BSG Live 2024

Ne po ekspozojmë në Shoqërinë Britanike të Gastroenterologjisë Live në datat 17 - 20 qershor 2024, ICC Birmingham.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe