Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Programi i rinovimit i mbështetur nga Q-bital në Gjermani

5 Tetor, 2017
< Kthehu te lajmet
Q-bital, dega ndërkombëtare e Vanguard, mbështet një spital në Gjermani gjatë një rinovimi

Një nga pajisjet tona celulare Q-bital udhëtoi përtej Kanalit për në Darmstadt në Gjermani, ku do të mbështesë një spital përmes rinovimit të një prej sallave të tyre të përhershme operative.

Objekti mbërriti në javën e fundit të shtatorit. Ajo pritet të marrë pacientët e saj të parë në javën e ardhshme. Kjo do të pasojë periudhën e komisionimit dhe testimit. Ekipi ynë ka punuar ngushtë me stafin e spitalit pritës gjatë kësaj kohe kritike. Ata janë siguruar që testimet dhe kontrollet e nevojshme plotësojnë standardet rigoroze që ne kërkojmë nga objektet tona. Kjo siguron cilësinë më të lartë të mjedisit kirurgjik, që është gjithmonë synimi ynë. Këto kontrolle përfshijnë: vënien në punë dhe vlefshmërinë e sistemeve të trajtimit të ajrit; testimi i furnizimit me ujë për t'u siguruar që ai është i sigurt dhe në përputhje; testimi dhe monitorimi i elektricitetit; dhe udhëzime për stafin e spitalit për përdorimin e pajisjeve dhe sistemeve të brendshme të njësisë.

Q-bital mobile hospital deployed for refurbishment in Germany

Projekti do të zgjasë për katër javë, për të mundësuar që rinovimi efikas i teatrit të spitalit të përparojë pa shqetësimin e humbjes së kapacitetit kirurgjik. Teatri celular përfshin teknologjinë e rrjedhës laminare, e cila lejon fleksibilitet më të madh se sa teatrot tona standarde kur spitali planifikon llojin e procedurave që do të ndërmerren në njësi.

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Kompleksi celular i instaluar në Ipswich

Një zgjidhje e lëvizshme teatri e përbërë nga një sallë operative e lëvizshme, një klinikë e lëvizshme dhe një repart i lëvizshëm është instaluar në Ipswich për të ofruar kapacitet shtesë për procedurat thelbësore.
Lexo më shumë

Teatri i rrjedhës laminare i instaluar në Shetland

Ofruesi kryesor i infrastrukturës mjekësore në Mbretërinë e Bashkuar instalon zgjidhje të lëvizshme kirurgjikale në Spitalin Gilbert Bain për të luftuar ngarkesën kirurgjikale në Shetland dhe Orkney.
Lexo më shumë

Vanguard instalon pajisje modulare për të luftuar prapambetjen kirurgjikale

Fondacioni i Fondacionit NHS të Spitalit Universitar St George's po përballej me një numër në rritje kirurgjikale në Londrën Jugperëndimore. Trusti duhej të shtonte kapacitet shtesë për procedurat kirurgjikale, një çështje e cila ishte përkeqësuar nga pandemia COVID-19.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe