Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Vanguard Healthcare Solutions delivers new operating theatre at Spire Norwich Hospital

21 Prill, 2021
< Kthehu te lajmet
Spire Norwich selected to work in partnership with Vanguard Healthcare Solutions for the provision of its new operating theatre.

Spire Norwich selected to work in partnership with Vanguard Healthcare Solutions for the provision of its new sallë operacioni. The new theatre is the hospital’s fourth and represents an annual investment of £1.4m. Work on installation began in February. The theatre is a modular unit, and had to be levered into place during a weekend in March using a 52 metre high crane.

The new theatre will be treating around 30 patients a week and will primarily be used for day surgery including ophthalmology, orthopaedic and gastroenterology procedures, and will expand the hospital’s capacity to swiftly treat private patients whose procedures had to be postponed by the pandemic.

Spire Norwich has treated over 20,000 local patients during the course of the pandemic who would otherwise have had their treatment or diagnosis delayed, and the theatre will also be used to care for NHS patients, helping to reduce waiting times and the size of the overall waiting list.

Nayab Haider, Drejtor Spitali në Spire Norwich, said: “At Spire Norwich, we offer fast access to expert care with leading specialists, in a hospital where safety comes first. We are really pleased to be opening this new operating theatre, which will enable us to treat more patients, even quicker, in a comfortable environment.

Simon Squirrell, National Sales Manager, Vanguard Healthcare Solutions commented: “We are delighted to be working in a long-term partnership with Spire Norwich to provide the clinical infrastructure and support they require to meet ever increasing demand for service”.

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Nuffield Health Tees Hospital dhe Vanguard fillojnë ndërtimin e dy sallave të reja operative për të ndihmuar NHS dhe pacientët privatë

Ndërtimi ka nisur për të krijuar dy salla të reja operative në Spitalin Nuffield Health Tees, pjesë e bamirësisë më të gjerë Nuffield Health. Vanguard Healthcare Solutions po udhëheq në ndërtimin e shtrirjes dykatëshe të ndërtuar me qëllim për të strehuar dy salla operative moderne dhe të bollshme, duke zëvendësuar dy salla operative ekzistuese 43-vjeçare të spitalit.
Lexo më shumë

Vanguard mund të ndihmojë në trajtimin e mungesës së aksesit në sallonet e operacionit, të identifikuara nga RCS

Regjistrimi i fuqisë punëtore kirurgjikale RCS 2023 tregon se problemet me aksesin në sallonet e operacionit po kontribuojnë në kohët e gjata të pritjes për trajtim spitalor në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar
Lexo më shumë

Vanguard po sjell një teatër operativ të rrjedhës Laminar në The Operating Theaters North Show 2024

The Operating Theatres North Show 2024 - 8 shkurt 2024, Stadiumi Etihad, Mançester
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe