Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni
Shtëpi

Menaxher i Zhvillimit të Biznesit të Ofruesve të Pavarur të Kujdesit Shëndetësor (IHP).

Ne jemi duke kërkuar për një Menaxher të Zhvillimit të Biznesit të Ofruesve të Pavarur të Kujdesit Shëndetësor (IHP) për t'u bashkuar me Ekipin tonë të Shitjeve.

Vanguard Healthcare Solutions është një kompani me rritje të shpejtë. Ne jemi një ofrues ndërkombëtar me bazë në Mbretërinë e Bashkuar, në pronësi private, të infrastrukturës dhe shërbimeve klinike që mbështesin klientët e kujdesit shëndetësor në mbarë botën. Vanguard Healthcare Solutions u krijua në 1999.

Objektet tona të lëvizshme dhe modulare të projektuara dhe të ndërtuara sipas qëllimit u ofrojnë klientëve tanë hapësira të reja ose zëvendësuese të kujdesit shëndetësor, duke përfshirë sallonet e operacionit, suitat e endoskopisë dhe departamentet e sterilizimit dhe diagnostikimit. Si pjesë e zgjidhjes sonë për klientët tanë, ne gjithashtu i mbështesim ata me ekipe klinike dhe pajisje për objektet tona.

Menaxheri i Zhvillimit të Biznesit të Ofruesve të Pavarur të Kujdesit Shëndetësor (IHP) është një rol vendimtar brenda organizatës, i ngarkuar me përgjegjësinë për zhvillimin e segmentit të IHP nga pozicioni i tij në ditët e sotme për të përmbushur dhe tejkaluar pritshmëritë e kompanisë për rritje gjatë 3-5 viteve të ardhshme .

Ky rol fokusohet në vertikalen shëndetësore të njohur si Ofruesit e Pavarur të Shëndetit (IHP) dhe janë kryesisht organizatat private dhe të sipërmarrjeve të përbashkëta që banojnë në MB dhe Irlandë. Ato u shërbejnë nevojave shëndetësore të Mbretërisë së Bashkuar ose duke mbështetur NHS; ofrimin e shërbimeve me pagesë private dhe/ose trajtimet/procedurat e lidhura me sigurimin.

Roli është me kohë të plotë, megjithëse ne do të konsiderojmë me kohë të pjesshme për kandidatin e duhur dhe do të jetë hibrid ose me bazë në shtëpi me një kërkesë për të marrë pjesë në Zyrën Qendrore në Gloucester sipas nevojës. Udhëtimi në vende të ndryshme në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar dhe Holandë është gjithashtu një kërkesë, kështu që fleksibiliteti dhe aftësia për të kaluar periodikisht kohë larg shtëpisë është thelbësore.

Përgjegjësitë

 • Menaxhoni procesin e zhvillimit të shitjeve nga fundi në fund
 • Identifikoni dhe ndërtoni një tubacion të qëndrueshëm i cili shërben për kërkesat e të ardhurave gjatë vitit, por gjithashtu siguron shikueshmëri të tubacionit gjatë 3 viteve të ardhshme
 • Poziciononi Vanguard si zgjidhjen e zgjedhur brenda segmentit të IHP
 • Merrni pjesë dhe zotëroni anëtarësimin e Vanguard në IHPN (Rrjeti i Pavarur i Ofruesve të Kujdesit Shëndetësor) i cili do të jetë i dobishëm për ndërtimin e rrjeteve dhe krijimin e prirjeve dhe nxitësve të tregut
 • Punoni me ekipin drejtues të shitjeve për të zhvilluar një strategji të qartë fitimi që është baza e propozimit të vlerës për segmentin IHP
 • Kuptoni dhe zgjidhni çështje komplekse teknike, strategjike dhe biznesi për të përmbushur kapacitetin e klientit ose kërkesat e rinovimit
 • Orkestroni shitjet duke punuar me shitjet, zhvillimin e biznesit dhe kolegët operacionalë për të siguruar që kërkesat e klientit njihen, kuptohen dhe plotësohen
 • Punoni ngushtë me Drejtorin Tregtar Modular për të përgatitur dhe rishikuar aspektet tregtare të propozimit të vlerës dhe ofertave

Kërkesat

 • Aftësi e provuar në zhvillimin dhe shitjen e zgjidhjeve komplekse klinike
 • Kredencialet e shitjeve dhe zhvillimit të biznesit që demonstrojnë sukses dhe tregojnë dëshirën për të fituar në mjedise të reja të zhvillimit të biznesit
 • Aftësia për të dhënë kontribut të vlefshëm në zhvillimin e propozimit të vlerës, kualifikimin e mundësive, strategjinë e fitimit, diskutimet tregtare dhe ofrimin e zgjidhjeve
 • Duhet të jetë një komunikues i shkëlqyeshëm dhe i rehatshëm duke punuar në nivelin C Suite si brenda, ashtu edhe me grupet e klientëve
 • Puna me partnerë të palëve të treta dhe demonstrimi i të kuptuarit se si partnerët mund të mbështesin në një shitje komplekse
 • 5 vjet përvojë në shitjen e zgjidhjeve komplekse

E dëshirueshme

 • Sfondi në kujdesin shëndetësor privat dhe/ose ndërtim
 • Miller Heiman Njohuri/trajnim për shitjen strategjike

Ne aspirojmë të kemi një vend pune të larmishëm dhe gjithëpërfshirës dhe inkurajojmë fuqimisht aplikantët e kualifikuar të përshtatshëm nga një gamë e gjerë prejardhjesh që të aplikojnë dhe t'i bashkohen ekipit tonë.

Vanguard Healthcare Solutions Ltd dhe Q-bital Healthcare janë pjesë e Grupit të kompanive Vanguard. www.vanguardhealthcare.co.uk


Aplikoni për këtë pozicion

Menaxher i Zhvillimit të Biznesit të Ofruesve të Pavarur të Kujdesit Shëndetësor (IHP).

Hibrid
Kohë e plotë
I perhershem
Aplikoni

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe