Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Ndërtuar për klinikët, me ekspertizën e klinicistëve: duke bërë modulare në mënyrën Vanguard

6 Nëntor, 2023
< Kthehu te lajmet
Objektivi ynë shtrihet përtej përmbushjes së specifikimeve të kapacitetit të dëshiruar; ne jemi të përkushtuar për të kultivuar një mjedis që ushqen një përvojë klinike superiore.

Në kohë krize, kur sistemet e kujdesit shëndetësor përballen me rritje të papritur të kërkesës ose ndërprerje, nevoja për kapacitet shtesë bëhet parësore. Objektet modulare të kujdesit shëndetësor janë shfaqur si zgjidhje të gjithanshme dhe efikase për të adresuar këto sfida. Qoftë duke ofruar urgjenca, duke përmirësuar kujdesin ndaj pacientit, ose duke mundësuar modele inovative të ofrimit të kujdesit shëndetësor, këto struktura modulare kanë evoluar përtej ndërtesave të thjeshta të përkohshme për t'u bërë komponentë integrale të infrastrukturës moderne të kujdesit shëndetësor.

Dhe, për shkak se ato janë më shumë se ndërtesa 'thjesht' të përkohshme, në Vanguard Healthcare Solutions ne sigurojmë që ato të jenë të përshtatshme për qëllimin dhe të dizajnuara nga praktikuesit, për praktikuesit.

Si klinikët i shtojnë ofertës modulare të Vanguard

Ekipi i ekspertëve klinikë të Vanguard bashkëpunon ngushtë me klientët tanë gjatë gjithë procesit, nga dizajnimi i ndërtesave modulare deri në momentin kur pajisjet janë në funksion. Objektivi ynë shtrihet përtej përmbushjes së specifikimeve të kapacitetit të dëshiruar; ne jemi të përkushtuar për të kultivuar një mjedis që ushqen një përvojë klinike superiore si për pacientët ashtu edhe për stafin.

Për të arritur këtë qëllim, ekipi ynë ofron mbështetje të vlefshme në shumë aspekte, duke përfshirë hartimin e përpiktë të fluksit klinik të pacientëve, vlerësimin e kërkesave të ruajtjes, optimizimin e proceseve të menaxhimit të mbetjeve dhe ofrimin e akomodimeve të rehatshme të pushimit të stafit. Ne besojmë fuqishëm se këta faktorë janë thelbësorë në sigurimin e ofrimit të shërbimeve klinike të nivelit të lartë.

Drejtuesit e të gjitha kontratave tona janë Menaxherët tanë të Shërbimeve Klinike (CSM), drejtues të arrirë klinikë me regjistrim klinik aktual (NMC ose HCPC). Njohuritë e tyre të gjera për hapësirat tona mobile dhe modulare të kujdesit shëndetësor janë të rëndësishme në garantimin e ofrimit të shërbimeve klinike shembullore. 

Qendra e kataraktit në Newcastle Westgate, e krijuar nga Fondacioni NHS i Spitaleve të Newcastle upon Tyne në bashkëpunim me Vanguard Healthcare Solutions, u krijua për të trajtuar një numër të konsiderueshëm pacientësh në pritje të operacionit rutinë të kataraktit, të përkeqësuar nga pandemia COVID-19. Dizajni modular i qendrës, me tre salla operative, synonte të përmirësonte rrjedhën dhe përvojën e pacientit, duke reduktuar kohën mesatare të kaluar në institucion nga 3-4 orë në 45 minuta në 1 orë. Për të optimizuar udhëtimin e pacientit u zbatuan një vlerësim paraprak dhe një sistem i thjeshtë i njëanshëm. Qendra, e cila funksionon brenda 7-8 muajsh, kryen deri në 1000 procedura të kataraktit në muaj, duke kontribuar në adresimin e kërkesës në rritje. Dizajni inovativ dhe fluksi efikas i pacientëve kanë mbledhur reagime pozitive nga pacientët, familjet dhe stafi, me objektin që shërben si një model i suksesshëm për zgjidhje të përshpejtuara dhe të përqendruara te pacientët e kujdesit shëndetësor.

Po kështu, pavioni modular i krijuar në Spitalin e Përgjithshëm Kettering në MB dhe i udhëhequr nga ekipi ynë klinik, ilustron këtë qasje, duke rritur besimin e pacientit ndërsa zgjeron kapacitetin.

Objektet modulare të kujdesit shëndetësor luajnë gjithashtu një rol vendimtar gjatë rinovimeve, rikonfigurimeve ose projekteve të mëdha ndërtimore. Spitalet mund të minimizojnë ndërprerjen e shërbimit duke përdorur këto zgjidhje të përkohshme. Për shembull, Spitali Universitar Skåne përdori komplekse modulare të teatrit operativ për të përmbushur kërkesën urgjente për procedura ortopedike me rrezik të lartë gjatë programit të tij afatgjatë të ndërtimit. Shpejtësia e zbatimit, e kombinuar me veçoritë e përshtatura, lejoi ofrimin e pandërprerë të kujdesit gjatë ndryshimeve të mëdha.

Gjatë dekadës së fundit, teknikat e ndërtimit modular kanë evoluar ndjeshëm. Ata kanë lëvizur përtej kontejnerëve bazë për të përfshirë objektet e kujdesit shëndetësor plotësisht të pajisur dhe të sofistikuar. Këto objekte mund të integrohen pa probleme me infrastrukturën ekzistuese, duke ofruar një mjedis koheziv dhe tërheqës vizualisht. Shtesat modulare madje mund të dizajnohen të jenë të përhershme, duke siguruar përfitime të qëndrueshme për institucionet e kujdesit shëndetësor.

Zgjidhjet modulare ofrojnë përparësi të shumta. Ato reduktojnë afatet kohore të projektit, minimizojnë kohën e ndërprerjes operative dhe shpesh ofrojnë kursime në kosto në krahasim me ndërtimin tradicional. Për më tepër, procesi efikas i prodhimit të njësive modulare mund të jetë më i qëndrueshëm, me konsum të reduktuar të mbetjeve dhe burimeve. Kjo përputhet me fokusin në rritje në praktikat eko-miqësore në zhvillimin e infrastrukturës së kujdesit shëndetësor.

Si përfundim, objektet modulare të kujdesit shëndetësor kanë evoluar nga të qenit zgjidhje të përkohshme për t'u bërë komponentë integrale të sistemeve moderne të kujdesit shëndetësor. Aftësia e tyre për të zgjeruar me shpejtësi kapacitetin, për t'iu përshtatur nevojave në ndryshim, për të qetësuar pacientët dhe për të mbështetur modele inovative të kujdesit ku merren parasysh nevojat e praktikuesve, i bën ata mjete të domosdoshme për institucionet e kujdesit shëndetësor. Ne me të vërtetë besojmë se mënyra më e mirë për të arritur kujdesin dhe përvojën e përmirësuar të patentave nëpërmjet ndërtimit modular fillon me këndvështrimin e një praktikuesi ose një klinicisti. Dhe, që ata të punojnë ngushtë në të gjitha fazat për të maksimizuar rrugën e kujdesit.

Vanguard ofron një grup mbështetjesh me bazë klinicisti, i cili u siguron spitaleve ekipet që u nevojiten për të operuar në mënyrë efektive këto objekte. E gjithë kjo e bën ofertën modulare të Vanguard një domosdoshmëri për çdo organizatë të kujdesit shëndetësor.

Kontaktoni me Nigel Knight këtu për të rezervuar një takim për të diskutuar se si mund t'ju ndihmojnë zgjidhjet modulare të Vanguard.

Shperndaje kete:

< Kthehu te lajmet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni...

Nuffield Health Tees Hospital dhe Vanguard fillojnë ndërtimin e dy sallave të reja operative për të ndihmuar NHS dhe pacientët privatë

Ndërtimi ka nisur për të krijuar dy salla të reja operative në Spitalin Nuffield Health Tees, pjesë e bamirësisë më të gjerë Nuffield Health. Vanguard Healthcare Solutions po udhëheq në ndërtimin e shtrirjes dykatëshe të ndërtuar me qëllim për të strehuar dy salla operative moderne dhe të bollshme, duke zëvendësuar dy salla operative ekzistuese 43-vjeçare të spitalit.
Lexo më shumë

Vanguard mund të ndihmojë në trajtimin e mungesës së aksesit në sallonet e operacionit, të identifikuara nga RCS

Regjistrimi i fuqisë punëtore kirurgjikale RCS 2023 tregon se problemet me aksesin në sallonet e operacionit po kontribuojnë në kohët e gjata të pritjes për trajtim spitalor në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar
Lexo më shumë

Vanguard po sjell një teatër operativ të rrjedhës Laminar në The Operating Theaters North Show 2024

The Operating Theatres North Show 2024 - 8 shkurt 2024, Stadiumi Etihad, Mançester
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe