Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт
Дома

Менаџер за бизнис развој на независни даватели на здравствена заштита (IHP).

Бараме менаџер за бизнис развој на независни даватели на здравствена заштита (IHP) за да се приклучи на нашиот тим за продажба.

Vanguard Healthcare Solutions е брзорастечка компанија. Ние сме меѓународен давател на инфраструктура и клинички услуги со седиште во ОК, во приватна сопственост, кој поддржува здравствени клиенти ширум светот. Vanguard Healthcare Solutions е основана во 1999 година.

Нашите наменски дизајнирани и изградени мобилни и модуларни објекти им обезбедуваат на нашите клиенти нови или заменети здравствени простори, вклучувајќи операциони сали, апартмани за ендоскопија и одделенија за стерилизација и дијагностика. Како дел од нашето решение за нашите клиенти, ние исто така ги поддржуваме со клинички тимови и опрема за нашите установи.

Менаџерот за деловен развој на независни даватели на здравствена заштита (IHP) е клучна улога во организацијата, задолжен со одговорност за развој на сегментот IHP од нејзината позиција до ден за да ги исполни и надмине очекувањата на компанијата за раст во следните 3-5 години .

Оваа улога се фокусира на здравствената вертикала позната како Независни здравствени провајдери (IHP) и е првенствено приватните и организациите за заедничко вложување кои живеат во ОК и Ирска. Тие им служат на здравствените потреби на ОК или со поддршка на NHS; обезбедување на услуги и/или третмани/процедури поврзани со осигурување.

Улогата е со полно работно време, иако ќе разгледаме скратено работно време за вистинскиот кандидат и ќе бидеме хибридни или домашни со барање да присуствуваме на централата во Глостер по потреба. Патувањето до различни локации низ ОК и Холандија е исто така услов, така што флексибилноста и способноста периодично да поминувате време надвор од дома е од суштинско значење.

Одговорности

 • Управувајте со процесот на развој на продажба од крај до крај
 • Идентификувајте и изградете одржлив гасовод кој ги исполнува барањата за приходи во текот на годината, но исто така обезбедува видливост на гасоводот во текот на следните 3 години
 • Поставете го Vanguard како решение по избор во сегментот на IHP
 • Учествувајте и поседувајте го членството на Vanguard во IHPN (Независна мрежа на даватели на здравствена заштита) што ќе биде од помош за градење мрежи и воспоставување трендови и двигатели на пазарот
 • Работете со лидерскиот тим за продажба за да развиете јасна стратегија за добивка која е основа на понудата за вредност за сегментот IHP
 • Разбирање и решавање на сложени технички, стратешки и деловни прашања за да се задоволат капацитетите на клиентот или барањата за реновирање
 • Оркестрирај ја продажбата работејќи со колеги од продажба, развој на бизнисот и оперативни колеги за да се осигура дека барањата на клиентите се познати, разбрани и исполнети
 • Тесно соработувајте со Модуларниот комерцијален директор за да ги подготвите и прегледате комерцијалните аспекти на понудата за вредност и понудите

Барања

 • Докажана способност за развој и продажба на комплексни клинички решенија
 • Ингеренциите за продажба и развој на бизнисот кои покажуваат успех и ја покажуваат желбата за победа во нови средини за развој на бизнисот
 • Способност да се обезбеди вреден придонес во развојот на предлозите за вредност, квалификација за можности, стратегија за победа, комерцијални дискусии и испорака на решенија
 • Мора да биде одличен комуникатор и удобно да работи на ниво на C Suite и внатрешно и со групи клиенти
 • Работа со трети лица партнери и демонстрирање на разбирање за тоа како партнерите можат да поддржат во сложена продажба
 • 5 години искуство во продажба на комплексни решенија

Пожелно

 • Позадина во приватното здравство и/или градежништвото
 • Милер Хејман знаење/обука за стратешка продажба

Ние се стремиме да имаме разновидно и инклузивно работно место и силно ги охрабруваме соодветно квалификуваните кандидати од широк спектар на потекла да аплицираат и да се приклучат на нашиот тим.

Vanguard Healthcare Solutions Ltd и Q-bital Healthcare се дел од групата компании Vanguard. www.vanguardhealthcare.co.uk


Аплицирајте за оваа позиција

Менаџер за бизнис развој на независни даватели на здравствена заштита (IHP).

Хибрид
Цело време
Постојана
Пријавете се

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница